Ook in de binnenvaart wordt de regelgeving steeds uitgebreider. Hierdoor groeien de administratieve lasten van alle partijen die met een schip en/of vracht te maken hebben. In de wet- en regelgeving binnen de scheepvaart gaat het vaak over kwaliteit en het aantonen daarvan.

Hoe zit het met certificaten, materialen, opleidingsniveau van de bemanning, de bevrachting? Voldoet het schip en haar bemanning aan de eisen van EBIS en uw eigen kwaliteitssysteem? Heeft het schip de beschikking over het laatste kwaliteitshandboek en –procedures? Heeft de bemanning de nieuwe procedures gelezen? Er bestaan verschillende modules en systemen om dergelijke gegevens bij te houden, maar ze zijn statisch en bieden geen mogelijkheid tot uitwisseling van gegevens of verdere detailanalyse.

Suneti Solutions ontwikkelde Quality Solution. Een module voor alle partijen in de binnenvaart, waarin gegevens slechts eenmaal ingevoerd hoeven worden. EBIS (en in de toekomst TMSA) is in de Quality Solution geïntegreerd, waardoor u altijd de meest recente versie aan boord heeft. Alle certificaten en kwaliteitsinformatie over de bemanning wordt via een cockpit overzichtelijk weergegeven. Een checklist zorgt ervoor dat u en de bemanning niets over het hoofd zien.

De Suneti Broker Solution is een alleszins betaalbare totaaloplossing voor een betere bedrijfsvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een presentatie over wat de Suneti Broker Solution voor u kan verbeteren.

© Copyright 2018 Suneti Online Solutions