Als reder, schipper of bevrachter krijgt u te maken met steeds meer regelgeving en administratieve taken. Alle schakels in de binnenvaart vragen om andere informatie en gebruiken daarvoor verschillende systemen en producten. Hoewel er verschillende losse modules bestaan voor de zeevaart, was er nog geen totaaloplossing voor de binnenvaart. Deze heeft Suneti nu voor u ontwikkeld.

Suneti ontwikkelde vier Solutions die alle data van de verschillende partijen samenvoegen. Voor en in samenspraak met reders, schippers en bevrachters is voor alle partijen een solution gerealiseerd die:

  • uw administratieve last vermindert;
  • uw bedrijfsprocessen optimaliseert;
  • zoveel mogelijk duplicatie voorkomt

 waardoor u sneller kunt handelen en over de juiste en benodigde informatie beschikt.

Solutions

De Solutions van Suneti bieden u een totaaloplossing speciaal ontwikkeld voor de binnenvaart die overal en altijd werkt. Dus ook zonder internetverbinding.

Broker Solution geeft bevrachters inzicht in hun orderproces en optimaliseren de planning. Door een actieve koppeling tussen bevrachter en het schip kan de cashflowprocedure versneld worden.

Quality Solution is door de toenemende wens van uw klanten om kwaliteitsrapportages op te stellen onmisbaar voor iedereen. EBIS is geïmplementeerd binnen één solution. Hierdoor heeft u met Quality Solutions altijd de laatste versie van deze inspectie in huis.

Fleet Solution geeft scheepseigenaren een overzicht van hun schepen, geïnstalleerde apparatuur en status van onderhoud, Zij kunnen op elk moment beschikken over de data die aan boord wordt ingevoerd.

Vessel Solution is een totaalapplicatie voor alles waar een schipper mee te maken krijgt. Orders, Binnenmaat, certificering, bemanning, equipment, looplijsten, etc. De gegevens hoeven slechts eenmaal ingevoerd te worden zodat u minder hoeft te administreren. In combinatie met Broker Solutions komen de orders volautomatisch binnen.

Cursussen en trainingen

Suneti biedt bij aanschaf van de Suneti Solutions trainingen aan. Uit ervaring blijkt dat de Solutions zo toegankelijk zijn en vanzelfsprekend werken dat dit meestal niet of minimaal nodig is.

Systeem overzicht
Presentatie aanvragen

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken voor een presentatie.