De Broker Solution geeft u beschikking over alle gegevens van laad- en losplaatsen en ADN producten. U heeft volledig en dynamisch overzicht van uw klanten en de status van de diverse opdrachten. De Broker Solution legt een directe koppeling met het schip, waardoor u ook zicht krijgt op de positie, tijden, Konnossement en scheepscijfers. U kunt u concentreren op uw klanten en de kwaliteit van uw dienstverlening.

Snelheid van handelen en uw klant snel kunnen voorzien van de juiste informatie is van belang in de uiterst competitieve markt van de tankvaart. De gegevensoverdracht tussen wal en schip is matig en een geïntegreerd systeem voor alle partijen was er nog niet. Daarom ontwikkelde Suneti de Suneti Broker Solution. Een volledig geïntegreerd systeem voor bevrachters.

De Suneti Broker Solution is een alleszins betaalbare totaaloplossing voor een betere bedrijfsvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en een presentatie over wat de Suneti Broker Solution voor u kan verbeteren.

© Copyright 2018 Suneti Online Solutions