Over ons

Door zijn werk bij afdeling Hoeveelheidsverantwoording bij Shell zag John Tillema dat aan boord van schepen geen correcte, gecorrigeerde metingen konden worden gemaakt. Hierdoor was het voor de schepen moeilijk tot een goed vergelijk te komen met de wal, waar wel met minimale verschilpercentages moest worden gewerkt. Vanuit die kennis werd Suneti opgericht en Binnenmaat gemaakt, een softwarepakket voor schippers. In de loop van de tijd is dit programma op meer dan 800 schepen geïnstalleerd en is de methode in vrijwel alle op de markt verkrijgbare producten overgenomen.

Geïntegreerd concept voor alle partijen in de binnenvaart

Suneti laat het daar niet bij. Suneti is een innovatief ICT-bedrijf met een zeer brede kennis van de binnenscheepvaart. Samen met Martin de Vries (eigenaar van Suneti sinds 2011) ontwikkelden zij oplossingen voor alle partners die samenwerken in de tankscheepvaart. Voor de schipper, scheepseigenaar, de bevrachter, veiligheidsmanager en de reder. Voor de zeevaart zijn er meerdere systemen, maar deze voldoen niet voor de binnenvaart. De Suneti Solutions bieden een totaaloplossing voor de documentatie en administratie waar elke partij in de binnenvaart aan moet voldoen. Alles binnen 1 concept, wat enorm bijdraagt aan het gebruikersgemak.

Wat de schipper, de bevrachter en de reder nodig heeft

Elke deelnemer in de binnenvaart heeft andere informatie nodig om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Om de Solutions perfect te laten aansluiten op het werkproces betrok Suneti alle partijen in de ontwikkeling daarvan. Het resultaat bestaat uit vier solutions, ontwikkeld vanuit de visie van Suneti en met de gebundelde kennis van de binnenvaart.

Suneti wil met haar producten de bedrijfsvoering van de binnenvaart optimaliseren en de positie van de tankvaart ten opzichte van andere vormen van transport versterken. Wij zullen ons product continu blijven verbeteren.

SCHEPEN
ORDERS ELKE WEEK
FILES GEDEELD PER MAAND
© Copyright 2022 Suneti Online Solutions